MEDALLIONS

12 items

per page
Set Descending Direction

12 items

per page
Set Descending Direction

Shop medaillons bij Mi Moneda

De medaillon kettingen zijn weer terug van weg  geweest. Wij hebben een hippe en vernieuwende variant gemaakt op de oude medaillons van vroeger.  De medaillons geven zo een leuke vintage look aan je outfit. De medaillons zien er niet alleen leuk uit maar dragen ook nog eens een verhaal met zich mee. We hebben medaillons in verschillende vormen. We hebben een ovale, rechthoekige, hexagon of hartjes medaillon. Je bevestigt de medaillon met een clip aan een ketting naar keuze. Ook is er keuze uit verschillende soorten clips. De Rainbow clip, cord clip of deluxe clip. Alle medaillons hebben we in zilver, goud of rose. Er zijn dus heel veel mogelijkheden om zo goed mogelijk jouw persoonlijke set samen te stellen.

Dierbare foto in medaillon

Een (foto) medaillon hanger is bijna altijd een leuk cadeau. Valentijnsdag? Kies een leuke (foto) medaillon hanger en stop er een foto van uw geliefde en u in voor een zeer leuk en romantisch cadeau. Een dierbare verloren? Met een (foto) medaillon hanger draagt u deze persoon altijd bij u. De medaillon hangers zijn er in verschillende vormen en maten zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Daarnaast kunnen sommige ook nog eens voorzien worden van een persoonlijke gravure, zoals een foto, een naam, datum of zelfs een korte tekst die veel voor u betekend. Zoals we aan het begin al zeiden; deze medaillon hangers zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en dus altijd leuk als een persoonlijk cadeau.

Combineer je medaillon ketting

De medaillons zijn leuk te combineren met onze Vintage, Monogram, Icons of mi Moneda collecties. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een vintage hanger te personliseren met een gravure. Of om een leuke monogram ketting samen te stellen met charms en tags naar keuze. Zo kun je een mooie layerd look maken met jou eigen samengestelde kettingen en komt jou medaillon nog beter naar voren!

Live the life you love, love the life you live

Mi Moneda, ‘My Coin’ in Spanish, is the inventor of the interchangeable coin jewelry and offers fashionable and luxurious 925 silver necklaces, bracelets, rings and earrings. From sparkling Swarovski crystals, natural Shell and fine crystal quartz, to elegant Pearls;

with over 350.000 combinations there’s a perfect Mi Moneda jewelry match for each and everyone. Personalize your jewelry!